Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Descriere tehnologie Configuratia hardware

    Sistemele de alarma LINX sunt concepute conform ultimelor tendinte in domeniu, fiind realizate in tehnologie C-MOS, cu o structura modulara si gestionate de procesoare RISC. Aceste solutii tehnologice de ultima ora ofera utilizatorului un grad mare de protectie si toata gama de facilitati caracteristice unui produs modern.

    Structura modularã


    Permite adaptarea la performante maxime a oricarui model de alarma Linx la orice tip de autovehicul si ofera utilizatorului o mare flexibilitate in a-si alege configuratia optima pentru propria masina, care sa-i satisfaca cerintele de siguranta si confort. Aceasta structura implica, de asemenea, separarea totala a circuitelor pentru diferite functii (cum ar fi aprinderea luminilor), ceea ce o face imuna la sabotaje.

    
Tehnologia C-MOS

    Realizarea in totalitate a circuitelor electronice in tehnologie C-MOS duce la un consum de energie extrem de mic (caracteristica importanta in cazul autoturismelor) si la o mare stabilitate in functionare.

    
Arhitectura RISC

    Sistemul este gestionat de unul sau mai multe procesoare RISC, ceea ce-i permite o mare putere de prelucrare, in timp real, a evenimentelor si adaptarea dinamica la stimuli externi.


    Programele de ultima generatie pe care le comporta aceasta arhitectura fac posibila implementarea unor functii de securitate evoluate (ex. cod PIN suplimentar pentru dezarmarea de urgenta; protectie la scanare; Fuzzy Logic; algoritmi evoluati pentru oprirea masinii in mers; posibilitatea anuntarii proprietarului prin reteaua GSM a starii de alarma si/sau conectarea cu sisteme de pozitionare globala GPS), precum si o utilizare usoara a sistemului (controlul cvasi-total al sistemului din telecomanda; semnalizarea diferita a evenimentelor; posibilitatea armarii cu grade de protectie diferite si adaptarii la mediu).


    De asemenea, functia Plug&Play permite utilizatorului reinnoirea si completarea permanenta a sistemului cu tot ce este mai nou in domeniu, prin up-grade la costuri reduse.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player