Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PREZENTARE
SISTEME INTEGRATE
ARHITECTURA SISTEMULUI
DESCRIERE
SISTEM
PROGRAMARE SISTEM
ALIMENTAREA SISTEMULUI
MOD DE FUNCTIONARE
MEMORIA DE EVENIMENTE SI BAZA DE DATE
MONITORIZAREA
LA DISTANTA

          Sistemele de securitate integrate cumuleaza functii de control acces si pontaj, antiefractie, antiincendiu, supraveghere video, inclusiv controlul altor tipuri de sisteme ce functioneaza in aceeasi incinta, cum ar fi iluminatul de urgenta, climatizarea sau incalzirea, acoperind astfel cvasitotalitatea atributiilor de securizare si organizare functionala a unei cladiri.

          AVANTAJE

 •   Principalul avantaj al unui sistem integrat este ca gestioneaza cumulul de functii, ceea ce ii confera o functionalitate maxima, stabilitate in functionare si arhitectura flexibila, cu posibilitati de extindere ulterioara.
 •   Structura modulara a sistemului, cu comunicatie seriala de date, permite realizarea unei retele de interconectare flexibila, ce poate fi adaptata structurii interioare a cladirii, astfel incat sa raspunda tuturor cerintelor de design si amenajare interioara a unui spatiu modern.
 •   Prelucrarea evenimentelor este simpla, deoarece toate datele sunt procesate la nivel superior, scurtand astfel timpul de interventie sau de service. În plus, sunt excluse problemele ce pot aparea la interconectarea diferitelor tipuri de echipamente, nu sunt necesare soft-uri si interfete dedicate, subsistemele componente functionand intr-o conceptie unitara.
 •   Include posibilitatea implemetarii unor functii logice pe intreg ansamblul (care este un atribut exclusiv al sistemelor integrate), cum sunt, de exemplu:

   1. monitorizarea totala, in timp real, la distanta;
   2. implementarea unor functii de timp;
   3. comenzi ce se pot opera de la distanta de catre operatorul dispeceratului;
   4. asignarea selectiva de functii multiple cartelelor de acces.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player