PROTEJATI-VA FAMILIA SI BUNURILE prin SISTEME de SUPRAVEGHERE VIDEO !

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU FIRME, MAGAZINE SI LOCUINTE

✔️

Click pe imagini pentru LINX Video Online - Supraveghere Video Live Brasov.


Supravegheaza online, tot ce vrei, de pe telefon, tableta sau calculator prin internet.
Noi oferim solutii performante!Desi sistemele de televiziune cu circuit inchis (CCTV) sunt prezente pe piata de zeci de ani, evolutia in domeniul tehnologiilor digitale a facut ca operarea acestora sa fie si mai la indemana utilizatorilor, sistemele de supraveghere video bazate pe DVR (Digital Video Recorder) devenind un produs de larg consum.
In timp acestea acestea au evoluat prin implementarea unor formate propietare TVI, AHD, care imbunatatesc transmisia imaginilor de la camerele video la dispozitivul de achizitie si stocare. Astfel a aparut o noua clasa -hibrida- cu performante foarte bune si preturi convenabile.
Aceste echipamente preiau semnalul propietar de la camerele video analogice si il convertesc in semnal digital; astfel, imaginile pot fi inregistrate pe hard-disk, afisate pe monitor si transmise la distanta prin retele de date, internet.

La recorder -DVR cu 4, 8 sau 16 canale - se poate conecta toata gama de camere video: camere cu iluminator in infrarosu de exterior (IR pentru vedere pe timp de noapte), camere video PTZ, camere video de inalta rezolutie (HD, full HD, Ultra HD, 4k)
Facilitati:
• Imaginile înregistrate pot fi vizionate si identificate usor dupa un calendar inclus, în care sunt marcate perioadele de timp pentru care exista înregistrari.
• Înregistrarea se poate face continuu, dupa un program prestabilit sau la detectia miscarii pe anumite zone ale imaginii definite de utilizator.
• Pentru securizarea datelor, accesul la sistem - local sau de la distanta, prin internet - se face pe baza de parole.

Aceste caracteristici sunt utile atat in supravegerea video a casei - pentru protectia bunurilor si a familiei (impreuna cu sistemul de alarma), a locului de parcare (pentru supravegherea masinii), cat si pentru aplicatii de monitorizare online a activitatilor economice si comerciale.

Atat in marile centre comerciale cat si in micile magazine, in birouri, firme, case de schimb valutar sau amanet, baruri, restaurante, cafenele supravegherea video a devenit deosebit de utila, mai ales daca avem in vedere situatia sociala din ce in ce mai problematica si felul in care aceasta se reflecta asupra comportamentului clientilor, dar si al personalului.
Supravegherea casei de marcat din magazin, devine importanta pentru eliminarea erorilor.

Conversia semnalului analogic in cel digital se face folosind algoritmi de compresie ai caror eficienta impun performanta echipamentului DVR. Acestia sunt foarte importanti pentru optimizarea spatiului de stocare si resursele necesare transmisiei prin internet. Costurile de utilizare a sistemelor sunt strict dependente de eficienta acestora.
Pentru afisare si operare sunt folosite interfete grafice intuitive, usor de utilizat, camerele video putand fi afisate intr-o multitudine de aranjamente.

Exista pe piata sute de modele de DVR-uri cu 4,8,16 canale - Activitatea noastra presupune testarea acestora si alegerea celor mai avantajoase solutii pentru clienti. Analizam in continuare ce caracteristici sunt importante in alegerea unui DVR.
Contact LINX