PROTEJATI-VA FAMILIA SI BUNURILE prin SISTEME de SUPRAVEGHERE VIDEO !

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU FIRME, MAGAZINE SI LOCUINTE

✔️

Click pe imagini pentru LINX Video Online - Supraveghere Video Live Brasov.


Supravegheaza online, tot ce vrei, de pe telefon, tableta sau calculator prin internet.
Noi oferim solutii performante!Deși sistemele de televiziune cu circuit închis (CCTV) sunt prezente pe piață de zeci de ani, evoluția în domeniul tehnologiilor digitale a făcut ca operarea acestora să fie mai accesibilă utilizatorilor. Sistemele de supraveghere video bazate pe DVR (Digital Video Recorder) au devenit un produs utilizat frecvent.
Evoluția a dus la implementarea unor formate proprietare TVI și AHD, care îmbunătățesc transmiterea imaginilor de la camerele video la dispozitivul de achiziție și stocare. Astfel, a apărut o nouă clasă de DVR-uri - hibridă - cu performanțe foarte bune și prețuri convenabile.
Aceste echipamente preiau semnalul de la camerele video analogice și îl convertesc în semnal digital. Imaginile pot fi înregistrate pe hard-disk, afișate pe monitor și transmise la distanță prin rețele de date și internet.

La un recorder DVR se poate conecta toată gama de camere video: Camere cu iluminator în infraroșu de exterior (IR pentru vedere pe timp de noapte) Camere video PTZ Camere video de înaltă rezoluție (HD, Full HD, Ultra HD, 4K)
Facilitati:
• Imaginile înregistrate pot fi vizionate și identificate ușor după un calendar inclus, în care sunt marcate perioadele de timp pentru care există înregistrări.
• Înregistrarea se poate face continuu, după un program prestabilit sau la detecția miscării pe anumite zone ale imaginii definite de utilizator.
• Pentru securizarea datelor, accesul la sistem - local sau de la distanță, prin internet - se face pe bază de parole.

Conversia semnalului analogic în cel digital se face folosind algoritmi de compresie a caror eficiență impune performanța echipamentului DVR. Aceștia sunt foarte importanți pentru optimizarea spațiului de stocare și resursele necesare transmisiei prin internet. Costurile de utilizare a sistemelor sunt strict dependente de eficiența acestora. Pentru afișare și operare sunt folosite interfețe grafice intuitive, ușor de utilizat, iar camerele video pot fi afișate într-o multitudine de aranjamente.

Aceste caracteristici sunt utile atât in supravegerea video a casei pentru protecția bunurilor și a familiei (împreună cu sistemul de alarmă), a locului de parcare (pentru supravegherea masinii), cât și pentru aplicații de monitorizare online a activităților economice și comerciale.

Atât în marile centre comerciale, cât și în micile magazine, birouri, firme, case de schimb valutar sau amanet, baruri, restaurante și cafenele, supravegherea video a devenit deosebit de utilă, mai ales daca avem în vedere situația socială din ce în ce mai problematică și felul în care aceasta se reflectă asupra comportamentului clienților, dar și al personalului.
Supravegherea casei de marcat din magazin devine importantă pentru eliminarea erorilor.
Există sute de modele de DVR-uri (cu 4, 8, 16, 32, 64 canale) și de camere video. Activitatea noastră presupune testarea acestora și alegerea celor mai avantajoase soluții pentru clienți.
Analizăm în continuare ce caracteristici sunt importante în alegerea unui DVR. Contact LINX