✔️ PROTEJATI-VA VIATA SI BUNURILE !

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO PRIN INTERNET
PENTRU FIRME, MAGAZINE, DEPOZITE SI LOCUINTE

Supravegheaza online tot ce vrei - de pe telefon, tableta sau calculator prin internet
Noi implementam solutii performante!

LINX, Brasov


LA CE FOLOSESTE SISTEMUL DE SUPRAVEGHERE VIDEO? 💡

In aplicatiile ce tin de siguranta, sistemele de supraveghere video sunt un "ingredient" de neinlocuit. Monitorizarea cu camere video de la distanta prin internet este folosita cu succes atat pentru protectia familiei si a casei, cat si pentru spatiul de lucru (magazin, firma, birouri, atelier, curte, bloc etc.)


In cazurile atat de raspandite in care locuinta ramane nesupravegheata cel putin 8 ore in fiecare zi, cand copiii ajung acasa - unde stau cu bona sau isi fac, singuri, temele - sistemele de supraveghere video isi dovedesc din plin eficienta - atat in varianta in care stocheaza local inregistrarile cat si in cazul in care imaginile pot fi vizualizate usor (in direct sau inregistrari) de la distanta, prin internet.


Echipamentele noastre sunt compatibile cu dispozitivele mobile (telefon, tableta etc.)
si folosesc algoritmi de compresie performati ceea ce duce la reducerea costurilor de operare si usurinta accesului la sistem. Un sistem bun implica costuri de utilizare mici!


Pot fi folosite atat sisteme cu camere video analogice si DVR, cat si cu camere video digitale IP si NVR. Performanta, eficienta si siguranta acestor sisteme depind atat de marca produselor cat si de buna programare si montare realizata de catre firma instalatoare.


ATENTIE! dispozitivele de vizualizare si inregistrare DVR, NVR nu sunt functionale fara a fi programate si configurate de un specialist, in functie de caracteristicile locului unde urmeaza a fi instalate. Echipamentele de comunicatie trebuie de asemenea programate corespunzator pentru ca acestea sa poata fi accesate securizat din internet.


APLICATII

• sisteme de supraveghere video pentru exterior cu camere video de inalta rezolutie (HD, Full HD) pentru monitorizarea activitatii si protectia perimetrala.

• supraveghere in direct cu camere video prin internet a activitatii zilnice a copiilor si personalului de ingrijire a acestora, atat acasa, cat si in scoli, gradinite sau in centrele pentru activitati extrascolare.

• supraveghere video pentru locuinte - apartamente, case, vile, scari de bloc - atat pentru protectia familiei si a bunurilor, cat si pentru monitorizarea activitatii din jurul acestora - cu camere video de exterior, cu vedere si iluminator in infrarosu.

• supraveghere video si stocarea datelor pentru scaderea riscului profesional in anumite activitati cum ar fi cele din birourile notariale sau de avocati, cabinete medicale si stomatologice, spitale, scoli, gradinite, institutii publice etc.

• supraveghere video locala si de la distanta prin internet pentru activitati comerciale: magazine, depozite, ateliere de productie, sali de jocuri, case de schimb valutar, case de amanet, baruri, cafenele, cofetarii, pensiuni, hoteluri, birouri, parcari.

Supraveghere Video FURNIZAM SERVICII DE SUPRAVEGHERE VIDEO
Cumparati camerele video IP si noi va asiguram vizionarea in direct, plus inregistrarea imaginilor pe ce perioada doriti.
OBTINETI SIGURANTA MAXIMA SI FUNCTIONALITATE SPORITA!

LINX | Camera IP digitala prin Internet, Brasov, Strada Republicii | Apasati F5 pentru Refrisare
LIVE - Atinge imaginea de la camera
Strada Republicii Brasov