PROTEJATI-VA VIATA SI BUNURILE PRIN SISTEME de ALARMA ANTIEFRACTIE !

SISTEME DE ALARMA PENTRU SPATII COMERCIALE SI LOCUINTE, de INTERIOR si EXTERIOR, PERIMETRU

INTRODUCERE

Cresterea continua a infractionalitatii favorizeaza manifestari antisociale imposibil de ignorat; in acest context, punctul de plecare pentru protectia familiei si a bunurilor personale, sau ale celor de la firma, birou, magazin etc. este sistemul de securitate (alarma, supraveghere video, interfon).

Sistemele de securitate, alarma si supraveghere video, pot fi de interior si exterior, sau incazul sistemelor de alarma perimetrale.

Fie ca locuinta noastra este un apartament, fie ca este o casa, instalarea unui sistem de securitate este o actiune careia trebuie sa i se aloce intreaga atentie. Protectia antiefractie poate salva vieti si bunuri.

In functie de gradul de finisare a locuintei sau a spatiului comercial dar si de facilitatile oferite de echipamentele de alarma - care pot fi fara fir (wireless) sau cablate - noi oferim gratuit solicitantilor datele si consultanta necesare pentru ca sistemul de securitate sa corespunda necesitatilor acestora si solutia aleasa sa fie optima, atat din considerente tehnice cat economice. Sistemul de alarma poate fi ieftin si performant, daca este potrivit scopului pentru care este cumparat.

Directia spre care s-au orientat producatorii seriosi de sisteme antiefractie este cea a unei unitati centrale care sa gestioneze un sistem de alarma a carui stare continua sa fie "armat", diferentele constand doar in interpretarea semnalelor trimise de senzori: armare totala, daca nu-i nimeni acasa sau armare partiala, daca doar o parte a locuintei este folosita. Senzorii pentru detectia incediului (fum, crestere a temperaturii) si protectia vietii (monoxid de carbon, gaz etc.) se conecteaza in centala de alarma la zone a caror definitie este programata sa monitorizeze continuu (24 de ore) starea senzorilor si avertizeaza starea de pericol indiferent de faptul ca sistemul de securitate este armat sau nu.

Dincolo de aspectele legate de configurarea si programarea unui sistem de securitate - momente in care colaborarea dintre beneficiar si firma instalatoare este deosebit de importanta, fiind necesar ca personalul acesteia sa inteleaga pe deplin necesitatile proprietarului locuintei sau spatiului comercial (magazin, atelier, firma) - este necesar ca instalarea sistemului de alarma sa fie facuta respectand toate regulile care conduc la cresterea gradului de siguranta.

Este bine ca sistemul de antiefractie sa poata fi extins. Acesta poate fi echipat initial cu un minim de componente strict necesare, pentru a minimiza efortul financiar, fara a face rabat de la calitate sau performanta - urmand a fi completat ulterior pentru a acoperi toate necesitatile de siguranta ale cladirii.

Daca sunt bine alese si configurate, sistemele de alarma sunt eficiente, usor de utilizat si pot oferi suportul necesar pentru automatizari care sporesc confortul si eficienta folosirii cladirii; prin sistemul de securitate pot fi controlate portile, luminile, centrala termica etc., o buna alegere a acestuia constituind primul pas spre integrarea sistemelor si implementarea conceptului de casa inteligenta.

Sistemele de alarma sunt cu succes folosite pentru protectia bunurilor si oamenilor in cele mai diverse domenii:
- Sisteme pentru casa, apartament, vila;
- Sisteme pentru firme - spatiu comercial, magazin, depozit, birou, atelier, spatiu de productie, hala, spatiu tehnic, banca;
- Sisteme pentru spatii publice -institutie, scoala, gradinita, laborator, primarie;
- Sisteme pentru resorturi de turism - pensiune, hotel, vila, spa, sala fitness.

Acestea pot fi cu detectori in infrarosu volumetrici, de spargere a geamului pentru interior si tip perdea pentru exterior.

Linx, avand 25 de ani de experienta, instaleaza cu specialistii sai sisteme de securitate moderne si eficiente.
Acestea sunt configurate special pentru fiecare client pentru a minimiza costurile si a mari eficienta.
Echipamentele folosite sunt fiabile si performante, fiind capabile sa gestioneze intreaga gama de detectori si camere video semnalizand efractia atat local - optoacustic - cat si la distanta, prin linia telefonica fixa, prin dispozitive GSM, GPRS si online prin internet.

Servicii Sisteme Securitate
REALIZAM PROIECTARE TEHNICA PENTRU SISTEME DE SECURITATE
si
EFECTUAM LUCRARI DE INTRETINERE (MENTENANTA) SI SERVICE
pentru sisteme de alarma, supraveghere video, telecomunicatii.
Servicii Sisteme Securitate